0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevap Yaz Yeni KonuOkunmadi SayYazdir
Mustafa Sarıgül bu Mesajı Dikkatle dinle




Mustafa Sarıgül, genç,dinamik,çalışkan kişiliği ve sevimli bir sima ile siyasi arenada partileşmeye başladı. TDH  ( Türkiye Değişim Harekatı ) adı  atında  ilk meyvelerini yavaş yavaş topluyor.Bir yada iki ay içersinde resmen bir parti olarak siyasi arenada yerini alacak.
Mustafa Sarıgül ne yapmalı ?
Mustafa Sarıgül bir çok kesim tarafından CHP nin oylarını böleceği kuşkusu ile sürekli olarak irdeleniyor.Aslında irdelenmiyor. Mustafa Sarıgül ve ekibi basında olsun televizyonlarda olsun CHP lileştirilmeye çalışılıyor.Halbuki Mustafa Sarıgül eğer bir CHP olursa yani ;TDH yi Chp lileştirmeye çalışan, TDH yi CHP nin rakibi olarak gösteren medya ya alet olursa ve onların yolunda giderse siyasi yaşamı başlamadan biter.İŞTE O YÜZDEN MUSTAFA SARIGÜL ü şahsi olarak seven bir seçmen olarak ona sevgimin karşılığı olarak bir kaç öneride bulunacağım dikkate alırsa mutlu olurum.

1.Mustafa Sarıgül CHP ile aynı kazana atılmaya çalışılıyor.Mustafa Sarıgül buna kanmamalı ve Herkesi kucakladığını basında ve medyada göstermeli.
2.Mustafa Sarıgül ün ilk tek ve en önemli görevinin alevi Sünni ayrımcılığını dillerde değil kalplerde bitirmek olmalıdır.Bu Sarıgül için çok önemli bir vazifedir.
3.Yüzde 99 u müslüman olan ülkemizde bir takım önemli şahsiyetler , Vakıflar ve dernekler ziyaret edilmeli onlardan fikirler alınmalı ve o fikirler kattiyyetle emir kabul edilmeli.Onların açtığı kucağa kucak açmalı.(örn:Gülen Cemaati ,Menzil cemaati, Süleyman Efendi cemaati ,Hacı Bektaşı veli  Derneği ,Romanlar v.s)Bu gibi kişi ,, kurum vakıf ,dernek ve cemaatler Türkiye Cumhuriyeti nin tamamını kapsayan ve hiç bir suç ile cezalandırılamamış olmazsa olmazlarımızdır.Ama her nedense hiç bir siyasi başkandan  kötü söz dinlemesekte iyi şeylerde duymadık.Kendi hallerinde yalnız bırakılmışlardır.Mustafa Sarıgül ve ekibi dil ile değilde kalbi ile bu kimliklerin  gönül dağarcığına girerse baraj diye bir sorun kesinlikle kalmaz.
4.İş yerlerine gelen partilerini tanıtmaya çalışan genç , filiz filiz TDH temsilcileri var. Ceplerinden maaşlarını , yol paralarını , evinin rızkını TDH için harcayanlar var .Yani gerçek TDH liler var.Yarın TDH büyüdüğü zaman diğer siyasi partiler de olduğu gibi kenarlara atılmasınlar.

5.Bazı temsilci arkadaşlar (örn:Bana denk geldi 3 kişinin 3 ü de alevi kökenli) Türkiye ye kucak açan insanlar olamaz.Yani izah etmek istediğim şu. Kimlik sorunu yaşadığımız şu dönemde (2. madde ) En az iki veya daha fazla , sevgi dolu TDH lı temsilcilerin (alevi sunni ,tesettürlü , kürt  v.s ) grup halinde ziyarette bulunmalarıdır.Ve bu çok önemlidir....

devam edecek

KONU GÜNCELLİĞİNİ YİTİRMİŞTİR. SARIGÜL BİZİ YOLDA BIRAKMIŞTIR.
SARIGÜL ARTIK elestiriyoruz.com İÇİN KURUMUŞ BİR GÜL OLMUŞTUR.  SAYGILAR




Facebook'a Ekle Cevap Yaz
Savaş Balkan
Nisan 18, 2010, 12:14:52 ÖS


Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı

etmesine gerek  kalmadı  çünki parti kurmaktan vazgeçti



Facebook'a Ekle Cevap Yaz
General
Temmuz 13, 2010, 10:40:58 ÖS


Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı

Etiket:
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
Yanıtla | Yazdır

TinyPortal v1.0 beta 3 © Bloc




3D Mimari Sunum | Toptan Mont | Toptan Sort | Toptan Bot | Çocuk Montu | Bebek Montu | Bebek Montlari | Ucuz Bot | Ucuz Mont | Çocuk Abiyeleri | Sünnet Kiyafetleri | Deniz Sortu | Deniz Sortlari | Toptan Gömlek | Toptan Pardesü | Toptan Takim Elbise